BLACKMAN RESIDENCE

The Blackman Residence was an extensive remodel (interior/exterior) with a new timber frame entry addition.  The entire home is reclad with new horizontal wood siding. 

In the interior we created a more open layout in the existing portion of the home to bring in more light.  We also used a minimalist approach in all of the spaces celebrating a warm palette and with mountain venacular materials (timbers/wood/metal/stone). 

The home now has a nice flow and cohesive/holistic feel inside and out, that brings a consistency to the language and pattern of the structure that was missing before.

Photography by Jennifer Koskinen

Merritt Design Photo

WHAT

SKI-IN SKI-OUT

RESIDENCE

WHERE

TELLURIDE, CO

WHEN

Completed 2008

BE IN 
TOUCH

PO Box 1044, Santa Barbara, CA 93102 

Tel 503-347-1963

© 2019 by three...a design studio. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon